November 24, 2012

.:Penganggur Terhormat:.

Assalamualaikum semua..
wahahaha.. dah berhabuk2 dah blog nie.. pnye la lame tak mengupdate.. sorry la guys (kekonon ramai followers) busy gila la last sem.. Alhamdulillah semua dah settle! I'm unofficially graduated! kah3.. 

Alhamdulillah.. setelah berpenat lelah.. inilah hasilnya.. hehehe..
Special thans to my dearest classmate selama 5 thn setengah dekat IPG.. korang banyakkkk sangat tolong aku.. susah senang sama2.. study sama2.. aku takkan lupa korang2 semua.. InsyaAllah kalo umur panjang heharap dapat jumpa korang lagi.. our memories wil never be fade~~

classmates with our mentor  
Tak dilupakan my lovely rumet yang dah banyak sangat dengar luahan hati aku kt IPG selama 5 tahun.. thanks banyak2 nurul... hopefully dapat jumpa ko lagi.. kawen jangan lupa jemput.. hehehehe

with my lovelu rumet

Thanks jugak untuk my 'pirana geng' yang sangat awesome and gila2... banyak sangat memory kita sama dari blok lama smpai la pindah ke blok baru.. nanti kena buat reunion jugak hokey!

pirana geng

so.. sekarang nie dok tanam anggur jela kt umah.. rutin yang sama tiap2 hari.. niat hati nak cari keje tapi belum bersedia nk keje lagi... so lepak2 kat rumah dulu.. lagipun nk attend banyak kenduri kawen cuti2 nie.. hehehe.. 

till then..
Assalamualaikum.. =)

No comments:

Post a Comment

Hak Cipta anisfreezer.blogspot.com