December 20, 2012

.: Segmen ~ Pencarian Blogger Baru :.

Assalamualaikum....

Tadi terbaca blog nurul akmal pasal segmen yang dibuat oleh Aisyah Humaira'.. Sebenarnya aku nie xde lah baru pun.. lama jugak dah jadi blogger.. cuma kadang2 aktig kadang2 senyap.. bila ade mood baru la aku update blog nie.. kadang2 sampai bersawang dah blog.. hehehe.. so, sekarang nie sementara tengah jadi penganggur kat umah.. takde nak buat pape saje la join segmen nie.. Kalo sape2 nak join segmen nie boleh la klik banner di bawah.. hehehe



Tapi kalau nk join follower mesti kurang dari 1000.. macam aku tyme menulis entry nie follower aku baru 33 orang sahaja..




Ok.. sampai di sini sahaja..
Assalamualaikum =)

December 15, 2012

.: Wedding Jabar & Siti :.

Assalamualaikum...
seperti yang dijanjikan dlm entry lepas.. hehehe.. I want to story about my kazen wedding.. Kazen aku sebelah ayah aku anak abang ayah aku.. Jabar dengan wifenya Siti... Diorang nikah hari Jumaat then kenduri sebelah perempuan hari Sabtu dekat Taiping.. Happening sangat kenduri sebab dapat makan sedap.. banyak sangat makanan sampai tak habis pon lauk pauk pengantin tuh.. hehehe.. Tapi cuaca masa tu MasyaAllah.. panas yang amat.. tapi sabar jela kan.. dah nama pon kawen memang camtu lah.. meriah betul wedding and layanan keluarga sebelah perempuan memang superb! Jom layan gambar2 sekitar pernikahan and reception diorang.. =)


pengantin lelaki

pengantin perempuan

3 pasangan

sebelum akad

sah menjadi isteri

jabar & siti

family lelaki

reception day

panas2

pakcik senyum lebar

our rombongan

my ayah and pak teh

ramai tak rombongan kami?

penganten

makan beradab

my family =)
Till then..
Assalamualaikum =)

December 11, 2012

.: Taiping Bandar Warisan :.

Assalamualaikum readers..

Sejak study dekat Melaka dah agak lama jugak tak pegi taiping.. Selalu kalo pegi pun sebab nak beli baju raya and barang sekolah.. but since stdy jauh2 nie memang beli baju raya kat melaka je la kan?? huhuhu..

Last few days aku ada pegi taiping sebab my kazen kawen dengan orang sana.. aku tido sana sebab hari nikah and kenduri selang satu hari.. So, disebabkan lama tak tido kat taiping aku google2 la cari hotel mana yang best nak tido.. Kebetulan mak aku cakap ada hotel baru kat sana.. Hotel tu ada link dengan Majlis Agama Islam Perak.. So, thats mean hotel tu bukan ca ya nun alif punya la kan.. selesa la sikit rasanya.. so, aku pun google la tgk.. memang cantek la.. bila dah pegi sana tengok superb sangat hotel tu.. Kalo korang semua teringin nak holiday dekat taiping aku suggestkan korang tido kat hotel nie.. Korang cari jek nama hotel The Regency Hotel Seri Warisan.. Nie antara gambar2 hotel tu.. check it out!!

Bangunan luar hotel
the lobby
Deluxe Double for only RM128 (1 queen bed)

Deluxe Single for only RM118 (2 single bed)

Family Room for only RM148 (1 queen and 1 single bed)
Amacam? cantek kan? kalo korang nak booking online korang boleh terus pegi kat laman web nie www.theregency.com.my ataupun kalo nak call korang boleh call kat no nie 05-8052312...

Tunggu entry seterusnya untuk gambar sekitar wedding my kazen.. hehehe.. till then..

Assalamualaikum =)

December 01, 2012

.: Unfold Story :.

How can I be reasonable?
To me, our love was everything...
And you were my whole life...
It is not very pleasant to realize that you was only an episode.

I just stood there and watched you walk away...
From everything we had..
Everything we build together..
But I still mean every word I said to you.

Erasing you from my life is not simple as walking out the door...
It hurts the worst when the person that made you feel special yesterday...
Makes you feel so unwanted today...
I will never stop loving you..
But I will just stop showing it to you.

Our story just end this way...
But, I still can't believe that our love story didn't go on forever..

Hak Cipta anisfreezer.blogspot.com