December 15, 2012

.: Wedding Jabar & Siti :.

Assalamualaikum...
seperti yang dijanjikan dlm entry lepas.. hehehe.. I want to story about my kazen wedding.. Kazen aku sebelah ayah aku anak abang ayah aku.. Jabar dengan wifenya Siti... Diorang nikah hari Jumaat then kenduri sebelah perempuan hari Sabtu dekat Taiping.. Happening sangat kenduri sebab dapat makan sedap.. banyak sangat makanan sampai tak habis pon lauk pauk pengantin tuh.. hehehe.. Tapi cuaca masa tu MasyaAllah.. panas yang amat.. tapi sabar jela kan.. dah nama pon kawen memang camtu lah.. meriah betul wedding and layanan keluarga sebelah perempuan memang superb! Jom layan gambar2 sekitar pernikahan and reception diorang.. =)


pengantin lelaki

pengantin perempuan

3 pasangan

sebelum akad

sah menjadi isteri

jabar & siti

family lelaki

reception day

panas2

pakcik senyum lebar

our rombongan

my ayah and pak teh

ramai tak rombongan kami?

penganten

makan beradab

my family =)
Till then..
Assalamualaikum =)

2 comments:

  1. Replies
    1. lupa nk amek gambar pelamin.. i like sangat pemalin dorang.. heheheh =)

      Delete

Hak Cipta anisfreezer.blogspot.com