December 11, 2012

.: Taiping Bandar Warisan :.

Assalamualaikum readers..

Sejak study dekat Melaka dah agak lama jugak tak pegi taiping.. Selalu kalo pegi pun sebab nak beli baju raya and barang sekolah.. but since stdy jauh2 nie memang beli baju raya kat melaka je la kan?? huhuhu..

Last few days aku ada pegi taiping sebab my kazen kawen dengan orang sana.. aku tido sana sebab hari nikah and kenduri selang satu hari.. So, disebabkan lama tak tido kat taiping aku google2 la cari hotel mana yang best nak tido.. Kebetulan mak aku cakap ada hotel baru kat sana.. Hotel tu ada link dengan Majlis Agama Islam Perak.. So, thats mean hotel tu bukan ca ya nun alif punya la kan.. selesa la sikit rasanya.. so, aku pun google la tgk.. memang cantek la.. bila dah pegi sana tengok superb sangat hotel tu.. Kalo korang semua teringin nak holiday dekat taiping aku suggestkan korang tido kat hotel nie.. Korang cari jek nama hotel The Regency Hotel Seri Warisan.. Nie antara gambar2 hotel tu.. check it out!!

Bangunan luar hotel
the lobby
Deluxe Double for only RM128 (1 queen bed)

Deluxe Single for only RM118 (2 single bed)

Family Room for only RM148 (1 queen and 1 single bed)
Amacam? cantek kan? kalo korang nak booking online korang boleh terus pegi kat laman web nie www.theregency.com.my ataupun kalo nak call korang boleh call kat no nie 05-8052312...

Tunggu entry seterusnya untuk gambar sekitar wedding my kazen.. hehehe.. till then..

Assalamualaikum =)

3 comments:

  1. cun dan harga pun berpatutan.. ruang hotel pn besar.. best la.. heheheh

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari fifi..

    esok pon kami akan gerak ke hotel ni.. inshaAllah sebab dear husband ade meeting kat sane..

    fyi.. hotel ni dibine atas tanah wakaf:) keuntungan di salurkan ke majlis agame islam negeri.. dear husband one of orang yang terlibat dalam pembinaan hotel2 wakaf.. :) best hotel2 wakaf ni.. cantik dan berpatutan.. kan? hotel wakaf ni ade dekat terengganu, melake, sg petani.. tapi ade yang masih belum siap..

    ReplyDelete

Hak Cipta anisfreezer.blogspot.com