December 20, 2012

.: Segmen ~ Pencarian Blogger Baru :.

Assalamualaikum....

Tadi terbaca blog nurul akmal pasal segmen yang dibuat oleh Aisyah Humaira'.. Sebenarnya aku nie xde lah baru pun.. lama jugak dah jadi blogger.. cuma kadang2 aktig kadang2 senyap.. bila ade mood baru la aku update blog nie.. kadang2 sampai bersawang dah blog.. hehehe.. so, sekarang nie sementara tengah jadi penganggur kat umah.. takde nak buat pape saje la join segmen nie.. Kalo sape2 nak join segmen nie boleh la klik banner di bawah.. hehehe



Tapi kalau nk join follower mesti kurang dari 1000.. macam aku tyme menulis entry nie follower aku baru 33 orang sahaja..




Ok.. sampai di sini sahaja..
Assalamualaikum =)

13 comments:

  1. dri segment yg sama.. follow awak^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  2. Saya datang komen dan follow blogger baru,
    hehe salam kenal, selamat berblogging :)


    Kalau berminat, jom join yang ni plak:
    Follower Meningkat Pantas !

    ReplyDelete
  3. dari segmen sama..done follow sini.

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  4. Segmen yang sama . I follow you :)
    http://sitinorhalizastory.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  5. Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan yaaa :)

    dr segmen yg same + done follow ur blog ~ btw nice blog lorl :))

    mai links
    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan, datang BW sini dr segmen yang sama. done follow blog ini juga.
    jemput datang ke blog akk

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/12/segmen-10-pencarian-blogger-baru.html

    Oh jgn lupa follow akk juga yer..
    bersama2lah kita meramaikan follower kita




    p/s akk masukkan juga blog ini dalam bloglist akk jemput juga utk kenalan baru
    http://aishakhirr.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. [NEW UPDATE]
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

    UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  9. salam hai.. saya dari segmen yg sama.. done follow your blog.. jemput dtg ke blog saya:

    http://cutepolkadotsever.blogspot.com/

    jgn lupa follow me back k..=)

    cutenye blog awak....=)

    ReplyDelete
  10. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete

Hak Cipta anisfreezer.blogspot.com