February 28, 2013

.: Terlalu banyak kegembiraan :.

Assalamualaikum..
dah lama rasanya tak menulis kat blog yang usang nie.. hehe.. Alhamdulillah!! alhamdulillah! alhamdulillah!! Terima kasih Ya Allah atas nikmat yang Engkau pinjamkan ini.. rasa banyak sangat berita gembira yang aku terima akhir2 nie.. terlalu banyak... walaupun bukan untuk diri sendiri tapi tumpang gembira untuk kawan2..

Firstly! nak ucap tahniah buat mummy2 yang bakal melahirkan anak2 sedara kami.. tahniah biat redsabella nabila, aina and tiqa!! diorang bakal jadi ibu.. kami aunty2 hot nie sangat excited nak dapat anak sedara!! OMG!! sonok sangattttt!! kena spend duet siap2 nanti untuk beli baju baby2 comel nanti..

Secondly, rasa bersyukur sangat sebab akhirnya selepas berbulan-bulan tunggu batch PISMP 09 dapat panggilan interview untuk SPP.. tahniah buat kawan2 yang dah selesai interview dan semoga berjaya kepada kawan2 yang bakal nak interview.. aja aja fighting!! in sha Allah kalain semua boleh buat!! Tak lupa juga untuk yang kawan2 yang dapat penilaian khas.. tahniah juga buat kalian semua!! tak kisah la yang cemerlang atau tak cemerlang semuanya sama je.. ingat! kita belajar sama2 5 tahun setengah.. jadi, kita akan posting sama2 jugak nanti.. doakan ye.. amin~~



Sahabat selamanya.. =)

January 17, 2013

.: Birthday Boy :.

Assalamualaikum..
Yeay!! Today is my brother bithday!! He's 15 already.. May Allah bless Him always.. Here the cake for you.. 

Tahun nie adik dah nak PMR.. Kak Yong harap adik dapat buat yang terbaik untuk PMR nanti and dapat result yg cemerlang.. Don't push yourself.. But always study smart and pray to ALLAH.. 

Kak Yong happy bila adik berjaya.. Kak Yong, ayah and mak bangga sebab adik sentiasa dapat straight A's in ur exam since u are in form 1.. lepas tu adik jugak dah jadi kebanggan sekolah sebab dapat Anugerah Pelajar Cemerlang Negeri Perak setiap tahun.. Kak Yong harap dengan kejayaan yang adik dapat selama nie tak melupakan adik untuk bersyukur dan berdoa kepada Pencipta kita.. Semoga adik dapat teruskan kejayaan untuk ur PMR this year and also SPM and so on.. Kak Yong, ayah, mak, yong, kak nyah, abg lah and semua akan doakan kejayaan adik.. insyaAllah..

Meet the Birthday Boy ....




p/s : maaflah sebab entry nie mmg khas untuk adik aku jek.. hehehe =)


January 09, 2013

.: Aksi si comel :.

Assalamualaikum semua..
Rasanya blm terlambat kot nk wish HEPY NEW YEAR untuk semua.. smoga tahun baru nie menjadikan diri kita semua lebih baik dari tahun sebelum nie.. dan semoga saya dan kawan2 lain cepat2 dipostingkan.. amin~~

Ok.. kita tinggalkan pasal tahun baru.. hari nie nk post gambar aliff sikit.. beberapa hari lepas ada pergi tengok si comel nie dekat Kulim.. baru sebulan lebih tak jumpa tapi perangai dah berubah sangat dah.. kalo orang tak ikot cakap die nangis smpai meleleh ari mata.. macam sakit jek.. hehehe.. aku ada bawak die pergi Giant Kulim.. Then, bawak die naik macam2 permainan kat depan food court tu.. macam2 aksi die buat.. smpai tak nak turun.. terpaksalah angkat smpai nangis.. pedulikan orang tengok.. hahaha.. jom tengok aksi si comel nie.. =)









ok.. till then.. 
Assalamualaikum.. =)
Hak Cipta anisfreezer.blogspot.com