January 09, 2013

.: Aksi si comel :.

Assalamualaikum semua..
Rasanya blm terlambat kot nk wish HEPY NEW YEAR untuk semua.. smoga tahun baru nie menjadikan diri kita semua lebih baik dari tahun sebelum nie.. dan semoga saya dan kawan2 lain cepat2 dipostingkan.. amin~~

Ok.. kita tinggalkan pasal tahun baru.. hari nie nk post gambar aliff sikit.. beberapa hari lepas ada pergi tengok si comel nie dekat Kulim.. baru sebulan lebih tak jumpa tapi perangai dah berubah sangat dah.. kalo orang tak ikot cakap die nangis smpai meleleh ari mata.. macam sakit jek.. hehehe.. aku ada bawak die pergi Giant Kulim.. Then, bawak die naik macam2 permainan kat depan food court tu.. macam2 aksi die buat.. smpai tak nak turun.. terpaksalah angkat smpai nangis.. pedulikan orang tengok.. hahaha.. jom tengok aksi si comel nie.. =)









ok.. till then.. 
Assalamualaikum.. =)

No comments:

Post a Comment

Hak Cipta anisfreezer.blogspot.com