August 05, 2012

.:Balik Raya:.

Assalamualaikum readers...
Brapa hari je lg kte akan raya! yeay! So, mesti sume tak sabar2 nk balik kampung beraya kan?? Especially kawan2 yg dok hostel tu.. Dah beli tiket raya ke belom?? rmai kengkawan kat sini yang tak sempat nk beli tiket raya sebab dah habes teruatama kawan2 dr pantai timur.. Korang sume balik beraya brapa haribulan?? ada yag start cuti 17hb dan ade yg start cuti 18hb.. Saya dah beli tiket 16hb walaupun tak taw lagi IPG nie cuti ke tak hari Jumaat tu.. Buat cuti sendiri je la kan?? hehehhe


Tadi my cousin call cakap tiket nak balik Melaka semua dah habes.. Tapi dia sempat la belikan tiket Mayang Sari form Kulim > Melaka on 25th August.. So, ade la tiket nak balik kan.. hehehe.. 


Erm.. Hari nie korang berbuka ape?? Saya berbuka simple jek.. Nasi goreng kampung + telur dadar.. may fav.. hehehe.. Selamat Berbuka semua.. till then..


Assalamualaikum.. =)


No comments:

Post a Comment

Hak Cipta anisfreezer.blogspot.com