January 26, 2011

.:marathon 2011:.

hello! hello! hello!
hye sume.. nampaknye dah bersawang-sawang dah blog nie.. betapa lamenye sy x meng'update' blog nie.. huahua.. bkn bz.. tp mls la.. mood nk menulis tak datang.. banyak sangat benda yang berlaku since da masok 2011 nie kn.. tak nak cakap banyak la.. juz tengok la pic2 yang ade nie ek? check it out!

cantik tak bilik? ha.. nie bilik baru nie.. bukak jek sem baru terpaksa mengangkat barang-barang yang berat tu ke blok baru.. blok Lelasari.. penat jugak la semangkuk.. tapi naseb baek la sy dapat tingkat satu jek.. kesian kat kawan-kawan yang dapat tingkat tiga tuh.. memang boleh tercabot lutut la.. punya la tinggi kan.. roomate? roomate still yang lame.. buat pertukaran secara 'haram' hakhak.. nk idop kena pandai2 la kan..

 this one plak tyme first day nk masok kelas.. dapat kelas baru.. kat bangunan baru.. memang la syok kan.. ade aircond yang kuat tak hengat.. dah rasa macam dok kat oversea plak.. tiap2 hari kena bawak sweater.. 

 oke! nie plak tengah dok bermesyuarat nak susun barang2 PJ yang banyak nie.. PJ pn dapat stor baru kat stadium.. ktorang kena lukis plan camna nak susun peralatan sume tuh supaya senang orang nak amek. and yang paling penting tak berselerak macam kat stor PJ yang lama..

 tengok tu! baru sikit jek tu barang2.. ada lagi taw..

 sekitar pilihanraya...

nak dijadikan cita la kan.. sy dengan paksa rela kena jadi calon untuk jawatan perwakilan pelajar (JPP).. memang tak nak sangat jadi JPP nia.. tak best la.. kena ikot peraturan.. xleh nk break the rules.. bosan kot.. tapi sy juz bertanding sebagai syarat jek la.. malam before nak pilihanraya kena plak buat manifesto.. hakhak..  tapi syukur la tak menang.. congrats to my deskmate... hartini ismail sebab menang dalam pilihanraya..

 nie kek masa celebrate besday kak wan nor hana.. dah 23 tahun dah anda.. dah boleh kawen oke! heheh..

hehe.. tak lengkap rasanya kalo tahun baru nie tak kuar dengan insan tersayang kan.. so.. ktorang kua jalan2.. pegi tengok cite khurafat and makan prosperity burger..

this last one is after celebrating Aqma's birthday.. actually besday dia bulan 12 tapi memandangkan sume tengah cuti so terpaksalah sambut dis year kan.. betla dapat pegi makan sampai kenyang.. pastu pegi main bowling sama2..

Oke! habes dah cita... punyala lame x update kan.. hambek ko! hahah.. k.la.. nanti i story2 lagi k.. bubbye =)

1 comment:

Hak Cipta anisfreezer.blogspot.com