January 31, 2011

.:hOme sweet hOme:.

salam sume..
actually sekarang nie sy dah ade kat rumah.. dah 3 hari dah kat umah.. tapi disebabkan kemalasan yang melanda diri nie so blog nie memang tak di update la.. hehe.. ape-ape pun jus nak wish happy holiday dekat sume member yang tengah bercuti kat rumah tu.. mesti seronok kan? for ipg's students lagi la syok sebab elaun baru masuk.. seronok la balik umah dengan duet yang berkepuk-kepuk.. hahaha.. tapi jangan seronok sangat sebab banyak lagi benda yang perlukan duit untuk masa akan datang.. tambah-tambah bulan tiga nie dah nak start our first praktikum so, memang banyak la nak guna duit kan.. mane nak bayar sewa rumah lagi, bl api air, makan minum, ABM.. perghh! memang melayang-layang la elaun pasnie.. so, berbelanjalah dengan berhemah.. hehehe... walaupun nafsu ni tak menahan bile tengok sale sane sini.. maklumlah kan raya cina dah dekat.. memang sakan la dok sale sekarang nie.. tapi kena SABAR... kalo ikutkan hati nie memang semua benda nak beli.. tapi bila pikir balik tak jadi la.. 


banyak benda yang nak buat since dah dapat elaun nie kan.. here they goes..
- savings (utama)
- pegi sunway
- pegi pangkor
- tukar speck
- beli external hard disk 
- makan secret recipe (janji dengan aliff fizree)
- saving utk pegi kelantan + terengganu
- dan banyak lagi..

hahhaa.. banyak betul benda nak buat.. padahal elaun sikit jek.. berlagak jek lebeyh.. heheh =)


No comments:

Post a Comment

Hak Cipta anisfreezer.blogspot.com